Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι εκπομπή ετοιμάζει ο Κώστας Μαρτάκης

Τι εκπομπή ετοιμάζει ο Κώστας Μαρτάκης

Κάθε Κυριακή παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 όσα γίνονται στο backstage του «Dancing with the stars». Σε λίγους μήνες όμως, ο Κώστας Μαρτάκης θα βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη, αυτή του EPSILON και μάλιστα με σκοπό να μοιράζει… ευρωπουλάκια.

Αν και έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά για το τι εκπομπή θα παρουσιάζει μέσα από την καινούργια του τηλεοπτική στέγη τελικά ο νεαρός τραγουδιστής σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα παρουσιάσει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τους παίκτες να διεκδικούν χρήματα, αλλά και πλούσια δώρα, ενώ θα έχει και πολύ γέλιο.

Το format έχει αγοραστεί από το εξωτερικό και τα στελέχη του EPSILON ποντάρουν πολύ σε αυτό. Αυτή την περίοδο μάλιστα ολοκληρώνεται το σκηνικό που θα φιλοξενήσει το τηλεπαιχνίδι με σκοπό να βγαίνει δύο φορές τη βδομάδα, σε δύο διαφορετικές ζώνες.

Συγκεκριμένα ο Μαρτάκης θα δίνει τη μάχη της τηλεθέασης μία φορά τη βδομάδα στην απογευματινή ζώνη, ενώ την άλλη μέρα της βδομάδας θα προσπαθεί να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του EPSILON το βράδυ, στο prime time, με μία special edition του τηλεπαιχνιδιού.

Στις αρχές του χρόνου θα ξεκινήσει να προβάλλεται και τρέιλερ καλώντας όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, αφού μέσα στον Φεβρουάριο πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Κώστα Μαρτάκη στο ρόλο του παρουσιαστή να κάνει πρεμιέρα στο EPSILON στις αρχές Μαρτίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε