Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τραγούδια θα πουν στο πρώτο live του «Voice»

Τι τραγούδια θα πουν στο πρώτο live του «Voice»

Οι υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης που σημείωσε την περυσινή σεζόν ο πρώτος κύκλος του «The Voice» έκανε τα στελέχη του ΑΝΤ1 να του δώσουν το πράσινο φως και για φέτος. Κι όπως αποδεικνύεται και από τις τωρινές μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen έκαναν πολύ καλά αφού το talent show κατάφερε να κάνει υψηλότερες τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση με τις οκτώ auditions του πρώτου κύκλου σημείωσε 34,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 45,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ τη φετινή σεζόν, στις auditions του δεύτερου κύκλου του, το talent show σημείωσε 41,6% και 46,7% αντίστοιχα. Ανοδική πορεία και για τη φάση των battles αφού στον πρώτο κύκλο οι 4 «μονομαχίες» σημείωσαν 33,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 43,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο δεύτερο κύκλο σημείωσαν 38,9% και 42,6% αντίστοιχα.

Την Κυριακή λοιπόν 17 Μαΐου στις 9 το βράδυ θα ξεκινήσει η τρίτη φάση, αυτή των live και στον ΑΝΤ1 είναι αισιόδοξοι ότι θα συνεχίζουν να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Στο πρώτο live θα διαγωνιστούν είκοσι από τους διαγωνιζόμενους προσπαθώντας να κερδίσουν την παραμονή τους στο talent show μέχρι να αναδειχτεί η καλύτερη «φωνή». Στο πρώτο live λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι με τους coache τους επέλεξαν πολύ γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια ενώ θα ακουστούν 11 τραγούδια με ελληνικό στίχο και 9 με ξένο. Για να πάρετε μία… γεύση για τα τραγούδια που θα ακουστούν ορισμένα από αυτά (αναφέροντας στην παρένθεση ποιος γνωστός καλλιτέχνης το έχει πει), είναι:

-«Angel» (Sarah Mc Lachlan)

-«Με πνίγει τούτη η σιωπή» (Γιώργος Καραδήμος)

-«Αν ήσουν αγάπη» (Έλενα Παπαρίζου)

-«Παραπονεμένα λόγια» (Γιώργος Νταλάρας)

–«Μια νύχτα ζόρικη» (Πασχάλης Τερζής)

–«Δείξε μου τον τρόπο» (Ζακ Στεφάνου)

-«Μακριά μου να φύγεις» (Ελένη Βιτάλη)

-«Like the way I do» (Melissa Etheridge)

-«Holding out for a hero» (Bonnie Tyler)

-«Καίγομαι και σιγολιώνω» (Δημήτρης Υφαντής)

-«Και θα χαθώ» (Μιχάλης Χατζηγιάννης)

Περισσότερα όμως την Κυριακή, στις 9 το βράδυ, που ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 το πρώτο live του δεύτερου κύκλου του πετυχημένου talent show.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε