Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Master Chef»… μαγειρεύεται αλά MEGA

Το «Master Chef»… μαγειρεύεται αλά MEGA

Ευχάριστη ανατροπή έκαναν στο STAR αποκτώντας στο πρόγραμμά τους ένα από τα πιο πετυχημένα ριάλιτι μαγειρικής παγκοσμίως, το «Master Chef».

Αν και το κανάλι της Κηφισιάς μετά τον πρόσφατο παράνομο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αναγκάστηκε να αφήσει το «Voice» τελικά επανέρχεται ετοιμάζοντας να… μαγειρέψει το «Master Chef» και μάλιστα με… συστατικά που θα πάρει από την προηγούμενη πετυχημένη πορεία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αυτή στο MEGA. Έτσι λοιπόν πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες θα είναι ορισμένοι που κατέχουν την «τέχνη» του, ή για να είμαστε σωστοί, την τεχνική του.

Το ρόλο του executive producer λοιπόν έχει αναλάβει για την εταιρεία παραγωγής «Art of Comedy» ένας έμπειρος στα τηλεοπτικά πράγματα, ο Νίκος Χριστοφόρου, ο οποίος μάλιστα ήταν κι αυτός που είχε εξασφαλίσει, ως γενικός διευθυντής τότε του Studio ΑΤΑ, για το MEGA το πετυχημένο ριάλιτι μαγειρικής. Δίπλα του και υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία θα είναι ο επίσης έμπειρος Πάνος Γεωργίου που σκηνοθέτησε και τους δύο προηγούμενους κύκλους. Τώρα, όσον αφορά τους «μπροστά από τις κάμερες», επειδή πολλά λέγονται και γράφονται σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή μόνο του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μπορεί ακόμα να μην έχουν «πέσει οι υπογραφές» αλλά τόσο η εταιρεία παραγωγής όσο και στελέχη του STAR θέλουν το γνωστό σεφ να αναλαμβάνει πάλι ρόλο κριτή στο «Master Chef», κάτι που έχει αποδεχτεί κι ο ίδιος. Ωστόσο, ο Σκαρμούτσος θα είναι ο μοναδικός από τους προηγούμενους σεφ καθώς θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα είναι μαζί του ξανά οι Λευτέρης Λαζάρου και Γιάννης Λουκάκος. Τώρα, όσον αφορά το «Blind Taste» αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά την ανοδική πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης θα «αποχαιρετήσει» τους τηλεθεατές νωρίτερα από το τέλος της σεζόν, καθώς δικαιολογημένα στο STAR σκέφτονται ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο παιχνίδια μαγειρικής στο καθημερινό πρόγραμμα και μάλιστα με το ίδιο πρόσωπο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αν και το «Blind Taste» θα ρίξει πριν από το τέλος της σεζόν τίτλους τέλους αυτοί δεν θα είναι οριστικοί καθώς έχει συμφωνηθεί να επιστρέψει με καινούργια επεισόδια από την επόμενη σεζόν 2017-2018.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι αν και το τρέιλερ για τις συμμετοχές «παίζει» μόνο λίγες ημέρες οι αιτήσεις συμμετοχής είναι χιλιάδες προκαλώντας χαμόγελα αισιοδοξίας στα στελέχη του STAR που έχουν ανάγκη ένα «δυνατό» πρόγραμμα στο prime time τους. Για αυτό το λόγο και έχουν… φουλάρει τις μηχανές με σκοπό μέσα στον Φεβρουάριο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και έως το τέλος Μαρτίου το «Master Chef» τους να… σερβιριστεί στους τηλεθεατές…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε