Δευτέρα, 18 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή στο «Nomads» – Ανατροπή από τον ΑΝΤ1

Nomads

Είναι από τα πουλέν του ΑΝΤ1 στη «μάχη» της τηλεθέασης και για αυτό στο κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζουν να ποντάρουν ακόμα περισσότερο στο ριάλιτι περιπέτειας.

Έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν από σήμερα να κάνουν αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμά τους και να αποκαλύπτουν πολύ… παρασκήνιο -και όχι μόνο!- από το «Nomads». Από σήμερα λοιπόν θα βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 η εκπομπή «Talking Nomads» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασσά που θα σχολιάζουν όσα έχουν γίνει την προηγούμενη μέρα στο ριάλιτι περιπέτειας, αλλά και θα αποκαλύπτουν ορισμένα που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο βραδινό επεισόδιο.

Η εκπομπή προβάλλεται διαδικτυακά εδώ και καιρό αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να την εντάξουν στο καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμά τους.

Έτσι λοιπόν από σήμερα καθημερινά, στις 17:15, ο ΑΝΤ1 θα βγάζει το «Talking Nomads» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασσά και με σκοπό να σχολιάζουν αλλά και να αποκαλύπτουν πολλά από όσα συμβαίνουν στο νησί Palawan των Φιλιππίνων…! Και σίγουρα η απόφαση αυτή του ΑΝΤ1 δεν είναι τυχαία αφού η πορεία του «Nomads» στους πίνακες τηλεθέασης τους κάνει να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το καθημερινό πρόγραμμά τους και στην απογευματινή ζώνη χρησιμοποιώντας το ριάλιτιτι περιπέτειας…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις