Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτό είναι το σποτ της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! (VIDEO)

Αυτό είναι το σποτ της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! (VIDEO)

– Το τρίτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας είναι γεγονός
– Ήταν από τα πλέον αναμενόμενα αφού πρωταγωνίστρια είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου
– Όπως και οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Κώστας Λαπαβίτσας δεν διστάζει να… τρολάρει τον εαυτό της
– Τα έχει… όλα το video: τη φράση “τι είπατε” που κάνει θραύση, το περιστατικό με το λάστιχο και το βενζινάδικο στην Αιδηψό και φυσικά… το χρέος που είναι επονείδστο και μη βιώσιμο
– Τι λέει η ίδια η πρόεδρος της Βουλής για το σποτ που… “σπάει” το ίντερνετ

Ένας νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια του το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; ρωτάει.

Την απάντηση την παίρνει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που στέκεται όρθια πάνω από το κεφάλι του. “Τι είπατε” (φράση που έχει… γράψει και την ακολουθεί πια μετά από εκείνη την αλήστου μνήμης συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη) ρωτάει εκείνη και χτυπά… απειλητικά τα δάχτυλά της στο καπώ του αυτοκινήτου.

Και εκείνος ρωτάει ξανά: Πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; Όχι, το χρέος είναι αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο, του λέει.

Και όταν ανοίγει το πλάνο, εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ένα λάστιχο στα χέρια! Κρατάει και… “σταυρό” για να το αλλάξει, μια άμεση αναφορά στο περιστατικό σε βενζινάδικο της Αιδηψού. Μόνο που στο σποτ το αυτοκίνητο δεν είναι “σκαραβαίος” αλλά ένα mini cooper.

“Ψηφίστε την αλήθεια” είναι ο τίτλος του video, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει στο τέλος: “Τα ψέματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας όμως έχει διάρκεια. Αψηφήστε τα ψέμματα, ψηφίστε για την αλήθεια”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το… σποτ

Το πολυαναμενόμενο σποτ με την ίδια πρωταγωνίστρια σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο. “Έχει πολλαπλά μηνύματα. Το πρώτο και κυρίαρχο είναι ότι η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια. Για τους απλούς ανθρώπους υπάρχει ένα απλό εργαλείο για την διαγραφή του χρέους και πρέπει να γίνει συνείδηση ότι δεν πρέπει να πληρωθεί. Επίσης έχει σημασία η ψήφος στις 20 Σεπτεμβρίου για να μην επικρατήσει η δύναμη του ψέματος αλλά της αλήθειας”.

Όσο για το γεγονός πως… αυτο-τρολάρεται για το περιστατικό με το βενζινάδικο και το… λάχιστο; “Πρέπει να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας. Ήταν ένα γκροτέσκο ψέμα, είχαν αφιερωθεί ώρες σε δελτία ειδήσεων και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα κατασκευασμένα και ο ίδιος ο πρατηριούχος είπε ότι ουδέποτε έγιναν όλα αυτά”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε