Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Διαψεύδει το Μαξίμου την “ομολογία” Τσίπρα σε γερμανική εφημερίδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να είπε ότι η συμφωνία μοιάζει με το “όχι” του λαού στο δημοψήφισμα, διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου.

Η αριστερή γερμανική εφημερίδα “Neues Deutschland” φιλοξενεί δηλώσεις του Πρωθυπουργού από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ενώ σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ αποδίδει στον Αλέξη Τσίπρα τα εξής: “Για να είμαι ειλικρινής και να μην εξωραΐζω καταστάσεις: η συμφωνία που ακολούθησε το δημοψήφισμα, όσον αφορά τουλάχιστον το πρώτο μέρος, μοιάζει με εκείνη που απέρριψε ο ελληνικός λαός. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και όσον αφορά το δεύτερο μέρος και ως προς αυτό υπάρχει μια διαφορά όπως έχει η μέρα με τη νύχτα…”.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει δώσει συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα, διαψεύδοντας έτσι και την “ομολογία” του ότι η συμφωνία μοιάζει με το “όχι” του λαού στο δημοψήφισμα.

“O Αλέξης Τσίπρας δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη στην εφημερίδα Neues Deutschland. Η γερμανική εφημερίδα απλώς αναδημοσιεύει την συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ρ/Σ «105.5 στο Κόκκινο», την περασμένη Πέμπτη 30.8.2015. Ήδη υπάρχει σχετική επανόρθωση στην ελληνική ιστοσελίδα της Deutsche Welle που δημοσίευσε πρώτη την σχετική είδηση”, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε