Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Βουλή – Ασφαλιστικό: Καρέ – καρέ τα έκτροπα των Χρυσαυγιτών! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπάχαλο ξανά στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να δημιουργούν για μία ακόμη φορά επεισόδια, που τελικά έφεραν την διακοπή της συνεδρίασης για μισή ώρα! Ο Γιάννης Λαγός αποβλήθηκε από την αίθουσα αλλά… παραμένει μέσα!

Η λέξη “βλάκας”, που ακούστηκε αρκετές φορές να λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, στο ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν… λεπτομέρεια μπροστά σε όλα ακολούθησαν! Ο προεδρεύων της Βουλής, κ. Λαμπρούλης, ζήτησε από την αστυνομική φρουρά να απομακρύνει τον Χρυσαυγίτη βουλευτή από την αίθουσα, διακόπτοντας την συνεδρίαση!

Για περίπου μισή ώρα ακολούθησε πανδαιμόνιο! Ο Λαγός, παρακινούμενος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ αρνήθηκε να βγει από την Ολομέλεια και  οι βουλευτές της ΧΑ έκαναν “αλυσίδα” για να μην μπορούν οι άνδρες ασφαλείας της Βουλής να τον πάρουν έξω. Μάλιστα, ακολούθησαν αντεγκλήσεις και μικροεπεισόδια!

Παράλληλα, η πρόταση του Νίκου Βούτση να δοθεί ένα λεπτό στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΧΑ, Χρήστο Παππά να τοποθετηθεί και μετά να εξέλθει ο αποβληθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, έπεσε… στο κενό!

Εδώ να σημειώσουμε πως οι παρεμβάσεις του Προέδρου της Βουλής καταγράφονταν, αφού βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν βγάλει τα κινητά τους και βιντεοσκοπούσαν τα πάντα!

Μετά από μισή ώρα διακοπής (και… κλασσικής μουσικής από το κανάλι της Βουλής), η συνεδρίαση ξεκίνησε ξανά, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι πως ο Γιάννης Λαγός παραμένει κανονικά στο έδρανό του!

Δείτε στις παρακάτω εικόνες όλα όσα συνέβησαν στη Βουλή

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε