Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χριστοφιλοπούλου: Με τον Κακλαμάνη τα “έβαλα”, όχι με τον Παπανδρέου

Χριστοφιλοπούλου: Με τον Κακλαμάνη τα “έβαλα”, όχι με τον Παπανδρέου

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Εύη Χριστοφιλοπούλου πως επιτέθηκε φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, μετά την καταψήφιση του άρθρου 2 του πολυνομοσχεδίου.

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ανακοίνωσή της, διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, σύμφωνα με το οποίο είπε στον Γιώργο Παπανδρέου: “Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται”.

Η κα Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι την ώρα που ψήφιζε ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήταν καν στην αίθουσα της Βουλής και αυτό όπως λέει αποδεικνύεται από το κλειστό κύκλωμα.

Αντίθετα, όπως είπε, είχε φραστικό επεισόδιο με τον Απόστολο Κακλαμάνη, στον οποίο είπε «μας κρέμασες. Φτάνει πια, ως εδώ».

Η δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου

«Τα όρια της δημοσιογραφικής μυθολογίας σταματούν εκεί όπου αρχίζει η απεικόνιση της αλήθειας. Τα βίντεο από τις κάμερες της Βουλής αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες του γεγονότος, ότι δεν βρισκόμουν καν στην αίθουσα της Ολομέλειας, την ώρα που ψήφιζε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Η φράση που απηύθυνα μόνο στον πρώην πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη είχε ως εξής: «Πρόεδρε, πριν μια ώρα ήσουν στο βήμα της Βουλής και προανήγγειλες τη θετική ψήφο σου. Μας κρέμασες. Φτάνει πια, ως εδώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αντίδραση Παπανδρέου στην οργισμένη εισβολή Βενιζέλου στο γραφείο του – “Ο Γιώργος δεν ήθελε να ρίξει καμία κυβέρνηση”

Αγριεύει το παιχνίδι μέσα στο ΠΑΣΟΚ με υπαινιγμούς – Το “καρφί” του Βενιζέλου κατά του Παπανδρέου για τον οικονομικό κατήφορο του ΠΑΣΟΚ

Ένα βράδυ στη Βουλή: Όσα δεν είπαν οι πρωταγωνιστές και δεν έδειξαν οι κάμερες

Πόλεμος κορυφής στο ΠΑΣΟΚ – “Ξένο σώμα” ο Γιώργος για τον Βενιζέλο – Οι επόμενες κινήσεις του Παπανδρέου και πως θα επηρεάσουν στις ευρωεκλογές

Παπανδρέου σε Βενιζέλο: Μη μου μιλάς εσύ για υποκρισία

Δεν διαγράφει τον Παπανδρέου ο Βενιζέλος – Οι διάλογοι της οργής μετά την ανταρσία ΓΑΠ – Απ. Κακλαμάνη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε