Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζαχαριάδης: Συνεργαζόμαστε με τους ΑΝΕΛ αλλά δεν ταυτιζόμαστε

Ζαχαριάδης: Συνεργαζόμαστε με τους ΑΝΕΛ αλλά δεν ταυτιζόμαστε

«Η λιτότητα δεν θα εξαλειφθεί πατώντας ενα κουμπί αλλά δεν θα υπάρξει και προσθετικά επιπλέον». Αυτό τόνισε ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, North98, ανέφερε οτι δεν υπάρχει θέμα να φτάσει η σύνταξη στα 384 ευρω όπως γράφεται και χαρακτήρισε τις διαρροές ως μια προσπάθεια να δημιουργηθεί εκ μέρους των δανειστών μια πραγματικότητα. Και πρόσθεσε: «Μέτρα που θα πιέσουν τις κοινωνικές ομάδες θα υπάρξουν, αλλά και μέτρα που θα ελαφρύνουν τους συμπολίτες μας πάλι θα υπάρξουν».

Θα πρέπει να συγκλίνουμε με κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας

Σε οτι αφορά τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ο κ. Ζαχαριάδης επεσήμανε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ αλλά δεν ταυτίζεται. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα δυο κόμματα ιδεολογικές και πολιτικές όμως συνεργαζόμαστε χωρίς προβλήματα. Δεν μας απαγορεύει κανείς να δούμε και με άλλα κόμματα τι γίνεται. Σημείωσε μάλιστα πως οπως και στην Ευρώπη ετσι και στην Ελλάδα θα πρέπει τα κόμματα της αριστεράς με τα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας θα πρέπει να συγκλίνουν σε προγράμματα και πολιτικές.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε