Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Internet, τηλεφωνία και τηλεόραση από τον ΟΤΕ!

Internet, τηλεφωνία και τηλεόραση από τον ΟΤΕ!

Οι νέες προσφορές OTE Double Play & OTE TV Full Pack είναι αυτό που περιμέναμε

Οι νέοι πελάτες ΟΤΕ μπορούν πλέον να συνδυάσουν την επικοινωνία και την ψυχαγωγία στο σπίτι με τα νέα προγράμματα OTE Double Play που προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet και τηλεφωνία, αλλά και συναρπαστικό θέαμα με το ΟΤΕ TV Full Pack. 
 
Συγκεκριμένα οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet και αξιόπιστη τηλεφωνία με την εγγύηση του δικτύου ΟΤΕ και με το Full pack του ΟΤΕ TV, θα μπορούν να βλέπουν περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο ενώ παράλληλα θα έχουν στη διάθεσή τους ποιοτικά παιδικά προγράμματα, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ αλλά και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο στην αγορά.
 
Το OTE Double Play μπορούν να το αποκτήσουν από 39,80 ευρώ το μήνα και θα πάρουν δώρο με τη δορυφορική κεραία για το ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα καλέστε δωρεάν το 13888, επισκεφτείτε το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE– COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή την ιστοσελίδα www.ote.gr.
 
Να σημειώσουμε ότι, η δωρεάν κεραία ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων και μόνο για εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE TV. Το κόστος της τυπικής εγκατάστασης είναι 50€.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε