Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Καιρός: Στα λευκά οι δρόμοι προς Δομοκό, Καρπενήσι και Άμφισσα [pics, vid]

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Tα εκχιονιστικά μηχανήματα, τόσο στο οδικό δίκτυο Λαμίας-Δομοκού όσο και στο οδικό δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου και Λαμίας-‘Αμφισσας δούλευαν όλη τη νύχτα για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό…

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας, παρά το γεγονός ότι οι αραιές χιονοπτώσεις έχουν καλύψει μεγάλο μέρος του ορεινού όγκου. Tα εκχιονιστικά μηχανήματα, τόσο στο οδικό δίκτυο Λαμίας-Δομοκού όσο και στο οδικό δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου και Λαμίας-‘Αμφισσας δούλευαν όλη τη νύχτα για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς μετά από τις πρόσκαιρες χιονοπτώσεις που είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας «μόνο ορισμένες χρονικές καθυστερήσεις υπήρξαν για να καθαριστούν οι δρόμοι και να πέσει αλάτι». Στην περιοχή του Δομοκού, το χιόνι έχει φτάσει τους 10 πόντους και νωρίς το πρωί δυσκόλεψε την πρόσβαση λεωφορείων για τη μεταφορά μαθητών, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής του Δομοκού να παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Φωκίδα, παρά τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στον ορεινό όγκο, ενώ στην Ευρυτανία, όπου οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα, τα εκχιονιστικά μηχανήματα αντιμετώπισαν τα όποια προβλήματα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς ωστόσο να διακοπεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.

Πηγή: lamiareport.gr, lamiastar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε