Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Λεβέντης ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και… Οικουμενική! – “Ίσως η Γεννηματά να στηρίξει τον Τσίπρα” ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λεβέντης ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και… Οικουμενική! – “Ίσως η Γεννηματά να στηρίξει τον Τσίπρα” ΒΙΝΤΕΟ

Στην περιφορά του Επιταφίου στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης έδωσε το «παρών» ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του, από το Κορακοβούνι Κυνουρίας και έρχεται συχνά τελευταία στην Αρκαδία.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα για τις πολιτικές εξελίξεις, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «οι πιθανές εκδοχές είναι τρεις. Η πρώτη εκδοχή είναι να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, χωρίς Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, η δεύτερη εκδοχή είναι να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα και η τρίτη εκδοχή είναι να γίνουν εκλογές. Είναι και οι τρεις σχεδόν ισοδύναμες. Κατά τη γνώμη μου, η πρέπουσα λύση είναι η Οικουμενική. Εγώ δεν είμαι απαισιόδοξος για τη χώρα, θα βοηθήσουν οι ξένοι, αλλά πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Να κάνουμε μία χώρα που θα είμαστε υπερήφανοι».

Για το ενδεχόμενο παραίτησης του Πρωθυπουργού, είπε ότι «είναι νέος και δεν μπορεί να κουράζεται. Είπε πολλά ψέματα και δεν μπορεί να βγει στην κοινωνία».

«Οι ώρες για τη χώρα είναι δύσκολες. Η άποψή μου είναι γνωστή για την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης. Βέβαια, παίζουν και άλλα σενάρια, όπως η Φώφη Γεννηματά να στηρίξει τον Τσίπρα και να διευρυνθεί το κόμμα προς το ΠΑΣΟΚ, αλλά η οικουμενική κυβέρνηση είναι η πιο καθαρή λύση. Διότι, αν δεν χρειάζεται ενότητα τώρα η χώρα, πότε θα την χρειαστεί;», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι δεν είναι τώρα η ώρα για τακτικισμούς, αλλά είναι η ώρα να λυθούν τα προβλήματα του κόσμου και ευχήθηκε μετά το Πάσχα να φωτίσει ο Θεός τους πολιτικούς, διότι, όπως είπε, οι πολιτικοί χρειάζονται περισσότερη φώτιση από τον κόσμο.

Πηγή: kalimera-arkadia, arcadiaportal

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε