Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Γκαζώνουν” τα τρακτέρ οι αγρότες με προορισμό την Αθήνα – Παραλύουν δρόμοι, λιμάνια και αεροδρόμια!

“Γκαζώνουν” τα τρακτέρ οι αγρότες με προορισμό την Αθήνα – Παραλύουν δρόμοι, λιμάνια και αεροδρόμια!

– Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες κλείνοντας από Δευτέρα εθνικές οδούς, παραδόμους, λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια
– “Τα μπλόκα παραμένουν, θα ενισχύονται και θα στήνονται κι άλλα όπου χρειαστεί” υποστηρίζουν και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα παραστούν την Τρίτη στη διακομματική επιτροπή
– Έρχονται Αθήνα για να “καλέσουν τον κόσμο να πάρει μέρος στην αγροτική κινητοποίηση στο Σύνταγμα”
– Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις των μπλόκων στη Νίκαια
– “Ντου” αγροτών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
– Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά αγροτών, μετά από τα περιστατικά σε Πέλλα, Φλώρινα και Σπάρτη
– “Οι εισβολές σε γραφεία κομμάτων, οι τραμπουκισμοί και η στοχοποίηση δεν βοηθούν” τονίζεται
– Σε… κλοιό στην Κω ο Ηλίας Καματερός: Παραιτήσου του φωνάζουν κάτοικοι που αντιδρούν στα hot spots

Στην Αθήνα μεταφέρεται από την Παρασκευή ο αγώνας των αγροτών, όπως αποφάσισαν ομόφωνα σήμερα οι εκπρόσωποι αγροτών από 68 μπλόκα που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την απόφαση, την Παρασκευή με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες θα μετακινηθούν στην Αθήνα και θα «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον για δύο μέρες ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.
Παράλληλα από Δευτέρα προχωρούν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αύξηση των αριθμών των ωρών αποκλεισμού των δρόμων στα μπλόκα συντονισμένα.

Επίσης, αποφάσισαν να μην μετάσχουν στην συνάντηση της Τρίτης στην Βουλή που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνεδρίασης θεσμικής επιτροπής της Βουλής. Όπως ανέφεραν,ακόμη και οι αγρότες μπλόκων που δεν συμμετείχαν στην σημερινή συνάντηση στην Νίκαια δεν θα λάβουν μέρος-σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν- στην συνάντηση της Τρίτης.

Στην συνάντηση πάντως, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του,δεν συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών ούτε των Μικροθηβών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης στη Νίκαια:

“ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ: Να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, διεκδικώντας από την κυβέρνηση την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.  

 Μετά από  διεξοδική  συζήτηση,  συμφωνήσαμε να προβάλουμε και διεκδικούμε:
1. Ν’ αποσυρθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
2. Να καταργηθεί η φορολόγηση μας από το πρώτο ευρώ  που αποφάσισε η προηγούμενη κυβέρνηση και υλοποιεί η σημερινή. Να καταργηθούν τα τεκμήρια διαβίωσης. Αφορολόγητο ατομικό αγροτικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί και να αποσυρθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για αύξηση της φορολογίας κλπ.
3. Αφορολόγητο πετρέλαιο. Μείωση του αγροτικού ρεύματος. Κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια.
4. Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Διαγραφή των τόκων και κούρεμα του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ των φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων και ψαράδων.
5. Κατάργηση του φόρου στο κρασί – Ν’ αποσυρθούν τα νέα μέτρα για φορολογία στο τσίπουρο.

 Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα μας – κι ενώ τα  μπλόκα  θα παραμένουν, θα ενισχύονται και θα στήνονται κι άλλα όπου χρειαστεί –  η σύσκεψη αποφάσισε:

 1. Να προχωρήσουμε, από αύριο Δευτέρα, σε παραπέρα κλιμάκωση του συντονισμένου πανελλαδικά κλεισίματος δρόμων, τελωνείων, λιμανιών, αεροδρομίων κλπ
2. Να μην συμμετάσχει κανένας εκπρόσωπος μπλόκου στην σύσκεψη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, στην οποία καλεί για την Τρίτη 9 Φλεβάρη, η κυβέρνηση, με στόχο να μας βάλει σ’ ένας «διάλογο – απάτη» που δεν θα οδηγεί στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας..
3. Να πραγματοποιηθεί μεγάλο πανελλαδικό – παναγροτικό συλλαλητήριο με κάθοδο στην Αθήνα κατασκήνωση και τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 12 Φλεβάρη. Να παραμείνουμε στο Σύνταγμα για δυο τουλάχιστον μερόνυχτα, επιδιώκοντας τη μαζική συμμετοχή και αλληλεγγύη όλων εκείνων που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική για να συμπαρασταθεί στον αγώνα για την επιβίωση μας και να στηρίξει τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά μας σε κοινό μέτωπο με τους εργατοϋπάλληλους αυτοαπασχολούμενους. Και τα άλλα λαϊκά στρώματα.
 Για την οργάνωση του συλλαλητηρίου θα συγκροτηθεί Επιτροπή των Μπλόκων, η οποία αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, θα επισκεφτεί μαζικούς φορείς της Αθήνας, από τους οποίους θα ζητήσει να καλέσουν τον κόσμο να πάρει μέρος στην αγροτική κινητοποίηση στο Σύνταγμα.

Αγωνιζόμαστε, με νύχια και με δόντια για να μην μας πάρουν  τα χωράφια και τα ζώα μας. Για να μπορούμε να παράγουμε και από το μόχθο μας, να ζουν με αξιοπρέπεια, οι οικογένειές μας.
 Πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε. Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Ας το καταλάβει  η κυβέρνηση και όλοι όσοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, την σιγοντάρουν”.

“Παρών” δηλώνουν και οι αγρότες του Ηρακλείου

Με τη μετάβαση τους στην Αθήνα, για να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Σύνταγμα, κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Ηρακλείου.

Σε συνάντηση που είχαν απόψε, οι αγρότες στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου αποφάσισαν να μεταβούν στην Αθήνα, ενώ οι τελικές αποφάσεις που θα αφορούν στις λεπτομέρειες και τη μορφή αυτής της μετάβασης θα ληφθούν αύριο σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου.

Παράλληλα, αγρότες συγκεντρώθηκαν απόψε έξω από την Α’ ΔΟΥ, στη λεωφόρο Κνωσού του Ηρακλείου, εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους με αποκλεισμό της υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα, η επιτροπή του μπλόκου Πραιτωρίων, που μετείχε στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας, καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες του νομού Ηρακλείου σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο με τα συγκεκριμένα αιτήματα, συγκροτημένα και περιφρουρημένα. «Μέχρι την Παρασκευή συνεχίζουμε πιο οργανωμένα στο μπλόκο μας, αναβαθμίζουμε την παρουσία μας στον κόμβο, δυναμώνουμε τη δραστηριότητά μας στα γύρω χωριά, ενημερώνουμε τη μικρομεσαία αγροτιά της περιοχής, αγροτικούς συλλόγους και άλλα μπλόκα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Επίσης, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχει και ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών.

Τέλος, παραμένει το μπλόκο στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου, ενώ αποχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο του Καρτερού, όπως είχε αποφασισθεί, προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, όπως της Α’ ΔΟΥ.
 

 

Μπλόκα… παντού

Τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με απόφαση των αγροτών του μπλόκου. Η αστυνομία έχει ήδη εκδώσει σχετική ανακοίνωση για απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές.

Παράλληλα, από τις 5 το απόγευμα και μέχρι τις 8.30 το βράδυ ήταν κλειστή η επαρχιακή οδός Λάρισας-Αγιάς, στο ύψος του Γερακαρίου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας.

Στα δύο έχει «κοπεί» η Ελλάδα, καθώς αγρότες από Φθιώτιδα έχουν κλείσει δύο κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμία, στο 210ο χλμ στην Ανθήλη και στο 200ό χλμ στον κόμβο του Μπράλου.

Εκατοντάδες φορτηγά είναι συγκεντρωμένα μέσα στην πόλη της Λαμίας, καθώς έχουν γεμίσει ασφυκτικά με νταλίκες οι διάφοροι χώροι που έχει εξασφαλίσει η αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μεγάλα φορτηγά που έχουν κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα δεν είναι δυνατόν να περάσουν από τους παράδρομους και ακινητοποιούνται σε μεγάλους χώρους μέσα στη Λαμία από την αστυνομία.

Μάλιστα, τις τελευταίες τρεις ώρες παίζεται ένα «κρυφτούλι» ανάμεσα στους οδηγούς των φορτηγών και την αστυνομία, καθώς οι πρώτοι προσπαθούν να ξεφύγουν και να συνεχίσουν το δρόμο τους, όμως εγκλωβίζονται στην παλιά εθνική οδό με συνέπεια να έχουν δημιουργηθεί ουρές πολλών χιλιομέτρων.

Η αστυνομία διοχετεύει τα Ι.Χ. αυτοκίνητα αλλά και τα λεωφορεία από το παλιό επαρχιακό δίκτυο, χρησιμοποιώντας ένα μικρό δρόμο στην περιοχή της Δαμάστας που επικοινωνεί με τον δρόμο Λαμίας-Άμφισσας. Μάλιστα, τα λεωφορεία επειδή είναι αδύνατον να διέλθουν από το συγκεκριμένο δρόμο, κατευθύνονται στο παλιό δίκτυο Λαμίας-Άμφισσας καθώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Από τους δύο αυτούς δρόμους και με κατεύθυνση πάντα προς την Άμφισσα εξελίσσεται ουσιαστικά η κυκλοφορία για τα Ι.Χ. και τα λεωφορεία.

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής ουρές χιλιομέτρων από Ι.Χ. και λεωφορεία έφτασαν πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Μπράλου, στο 200ό χιλιόμετρο, όπου ουσιαστικά έχουν κλείσει όλες οι προσβάσεις από τους αγρότες με τρακτέρ.
Ανά διαστήματα οι αγρότες που είναι στον κόμβο Μπράλου ανοίγουν μια μικρή δίοδο για να απεγκλωβιστούν τα αυτοκίνητα που έχουν κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία και παραμένουν στην εθνική οδό. Αυτά εκτρέπονται προς τον δρόμο Λαμίας-Άμφισσας και στη συνέχεια μέσα από επαρχιακούς δρόμους κατευθύνονται προς τη Λαμία.
Ωστόσο σε ό,τι αφορά τα μεγάλα φορτηγά που κινούνται με κατεύθυνση από την Άμφισσα προς Λαμία, ακινητοποιούνται στο ύψος της Γραβιάς, όπου έχουν δημιουργηθεί ουρές από φορτηγά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο μπλόκα, στην Ανθήλη στο 210ο χλμ και στον κόμβο του Μπράλου στο 200ό χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, από τη στιγμή που οι αγρότες κλείνουν συγχρόνως τόσο την εθνική οδό όσο και τους παράδρομους η Ελλάδα «κόβεται» στα δύο, καθώς δεν υπάρχει διέξοδος για να μπορέσουν να κινηθούν τα αυτοκίνητα παρά μόνο κάποιοι μικροί και εγκαταλειμμένοι επαρχιακοί δρόμοι από τους οποίους οδηγούνται μόνο τα Ι.Χ.

Στο μπλόκο των αγροτών που βρίσκεται στο 210ο χλμ της εθνικής οδού, στο ύψος της Ανθήλης, οι αγρότες έχουν κλείσει και τους παράδρομους χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να περάσει ακόμα και ΙΧ αυτοκίνητο. Η διέλευση επιτρέπεται μόνο σε λεωφορεία, μέσα από παράδρομο.

Γολγοθάς οι μετακινήσεις και στην Πελοπόννησο

Έκλεισαν και την παλαιά εθνική οι αγρότες της Πελοποννήσου και στους Μύλους της Λέρνης, στην Αργολίδα και στο Καλαμάκι Κορινθίας, ενώ το απόγευμα της Κυριακής οι αγρότες έκλεισαν και τη γέφυρα του Ευρώτα, κάνοντας το ταξίδι για την Αττική σωστό γολγοθά.

Από το απόγευμα του Σαββάτου είναι κλειστός επ’ αόριστον ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τους αγρότες της Αρκαδίας, που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου, ενώ για πολλοστή ημέρα είναι κλειστή η νέα εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.

Έκλεισαν τους Μύλους και μοίρασαν πορτοκάλια

Κλείσιμο του κόμβου των Μύλων πραγματοποίησαν οι αγρότες του ανεξάρτητου μπλόκου Κουτσοποδίου το μεσημέρι της Κυριακής στην Αργολίδα.

Με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη του Άργους με τελικό προορισμό την διασταυρωση στους Μύλους.

Οι αγρότες απέκλεισαν την επαρχιακή οδό  Άργους Τριπόλεως την μοναδική δίοδο για την Πελοπόννησο καθώς ειναι κλειστή και η εθνική Κορίνθου Τριπόλεως και φώναξαν  όλοι μαζί όχι στην εξαθλίωση, όχι στο φορολογικό, όχι στο ασφαλιστικό.

Οι συγκεντρωμένοι αγρότες μοίρασαν στους διερχόμενους πορτοκάλια και ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις τους, ενώ δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί με οδηγούς αυτοκινήτων που ήθελαν να περάσουν.

Επιπλέον, οι αγρότες της Κορινθίας είχαν προγραμματίσει κλείσιμο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 3.00 μετά το μεσημέρι έως τις 10.00 το βράδυ της Κυριακής.

Στο μεταξύ, οι αγρότες της Λακωνίας, βρίσκονται στα μπλόκα τους και έκλεισαν από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής την εθνική οδό Σπάρτης – Τρίπολης, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης, με αποτέλεσμα όσοι ταξίδεψαν προς Τρίπολη βρήκαν… διέξοδο στον επαρχιακό δρόμο Σπάρτη – Καστόρι – Λογγανίκος – Μεγαλόπολη.

Μετ’ εμποδίων έγινε την Κυριακή η κυκλοφορία των οχημάτων στους δύο κεντρικούς οδικούς κόμβους της Μεσσηνίας (Ασπροχώματος και Καλού Νερού).

Στον κόμβο του Ασπροχώματος οι αγρότες έκλεισαν το δρόμο στις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, ενώ ανοιχτός παραμένει ο κόμβος του αεροδρομίου (στη Μεσσήνη), απ’ όπου γίνεται η κυκλοφορία των τροχοφόρων από και προς Καλαμάτα, μέσω της Ε.Ο. Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες από την Τριφυλία έκλεισαν το δρόμο από τις 3 μετά το μεσημέρι έως και τις 7 το βράδυ, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων από Πύργο προς Κυπαρισσία και από Κυπαρισσία προς Πύργο. Στο σημείο δεν υπάρχει παράδρομος και οι αγρότες του μπλόκου διευκολύνουν πρωτίστως τ’ ασθενοφόρα, τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και τα φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα.

Άνοιξαν εν μέρει τα μπλόκα οι αγρότες στη Φθιώτιδα

Άνοιξε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας στα δύο μπλόκα στη Φθιώτιδα.

Το ένα μπλόκο που είχε στηθεί στον κόμβο του Μπράλου στο 200ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και είχε κόψει κάθε κίνηση του εθνικού δικτύου άνοιξε καθώς οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ και ο δρόμος δόθηκε σε κυκλοφορία.

Εκατοντάδες φορτηγά αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί στους δρόμους γύρω από την Λαμία άρχισαν σιγά σιγά να κινούνται για τον προορισμό τους αλλά λόγου του μεγάλου αριθμού χρειάστηκαν ώρες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Στο 140ο χλμ του δρόμου Αθηνών-Λαμίας οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ και από τα δύο ρεύματα και κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Στο 210ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ,στο ύψος της Ανθήλης, ο δρόμος παραμένει κλειστός,αλλά οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ από τους παράδρομους με συνέπεια με μικρές παρακάμψεις να διεξάγεται η κυκλοφορία.

Ντου αγροτών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: Παρ’ τους και φύγετε, θα γίνει χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αίθουσα στο Αμύνταιο της Φλώρινας, όπου διεξαγόταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ εισέβαλαν αγρότες το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αγρότες αποδοκίμασαν έντονα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο χώρο με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της εκδήλωσης.

Δείτε το video:

ΣΥΡΙΖΑ κατά αγροτών!

Μπορεί κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν στο πλευρό των αγροτών αλλά πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Και να έχουν αλλάξει προς το… χειρότερο, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες φραστικές και όχι μόνο επιθέσεις κατά βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Μια ανακοίνωση σκληρή, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στη γραμμή πως ανάμεσα στους αγρότες που προπηλακίζουν βουλευτές (όπως ο Σταύρος Αραχωβίτης) ή εισβάλλουν σε κομματικές εκδηλώσεις ή πετούν… κοπριές και αυγά σε γραφεία βουλευτών υπάρχουν ακραία στοιχεία, δείχνοντας προς την πλευρά της Χρυσής Αυγής.

Η Κουμουνδούρου τονίζει πως οι εισβολές σε γραφεία κομμάτων, οι βανδαλισμοί και η βίαιη διακοπή εκδηλώσεων δεν εξυπηρετούν ούτε τα αιτήματα των αγροτών και πως το «κλίμα έντασης και οι τραμπουκισμοί, η στοχοποίηση από ακραίους κύκλους, είναι αντιπολιτικά και αντιδημοκρατικά φαινόμενα». Και καλούν τους αγρότες να απομονώσουν τις ακραίες φωνές για να γίνει διάλογος.

«Οι εισβολές σε γραφεία κομμάτων, οι βανδαλισμοί και η βίαιη διακοπή εκδηλώσεων δεν εξυπηρετούν ούτε τα αιτήματα των αγροτών, ούτε καμιάς άλλης κοινωνικής κατηγορίας. Το κλίμα έντασης και οι τραμπουκισμοί, η στοχοποίηση πολιτικών φορέων και προσώπων από ακραίους κύκλους, είναι αντιπολιτικά και αντιδημοκρατικά φαινόμενα, καταδικαστέα από όλους. Είναι αναγκαίο να απομονωθούν οι ακραίες φωνές και να επικρατήσει ο διάλογος», είναι η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η οποία έρχεται την ώρα που συνεδριάζουν οι αγρότες στη Νίκαια για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους και ήδη έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση για… “απόβαση” τρακτέρ στο Σύνταγμα, ενώ στα Τέμπη ο δρόμος θα κλείσει από τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (07.02.2016) και για 24 ώρες!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΕΡΤ, argolikeseidhseis

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε