Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά:Το υιοθέτησε και το κακοποιούσε με αιχμηρά αντικείμενα-Το δράμα 9χρονου παιδιού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια συγκλονιστική περίπτωση κακοποίησης ανηλίκου αποκαλύφτηκε το απόγευμα της Τρίτης (06-11-2012) στα Χανιά με θύμα ένα 9χρονο αγόρι…

από τη Ρωσία που ζει τον εφιάλτη στα χέρια του αδίστακτου πατριού του. Χθες για άλλη μια φορά ο 40χρονος πατριός ξέσπασε πάνω στο άτυχο αγόρι προκαλώντας του τόσο βαριά τραύματα που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τα κλάματα του ανήλικου ειδοποίησαν τις αρχές και ο πα(τέρας) συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Όπως έγινε γνωστό ο πατριός κακοποιούσε άγρια με διάφορα αντικείμενα και συστηματικά τον 9χρονο ενώ τα σημάδια στο κορμάκι του μαρτυρούσαν το δράμα που κρύβοταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού στη Χαλέπα, όπου ζει η οικογένειά του.

Η Διευθύντρια του σχολείου μάλιστα όπου πηγαίνει το άτυχο αγόρι είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει και είχε απευθυνθεί στην Πρόνοια ενώ είχε ξεκαθαρίσει στον πατριό ότι αν δεν συμμορφωθεί θα αναγκαστεί να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Τίποτα όμως δεν φάνηκε να μπορεί να σταματήσει τη βαναυσότητα του 40χρονου.

Χθες οι γείτονες αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στο μαρτύριο του 9χρονου καθώς η μητέρα είχε πέσει και η ίδια θύμα της τρομοκρατίας του 40χρονου και δεν αντιδρούσε στα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Χανίων προσπαθούν να φροντίσουν τις κακώσεις και τις πληγές στο σώμα του ανήλικου ενώ ειδικοί ψυχολόγοι έχουν αναλάβει το ακόμα πιο δύσκολο έργο να επουλώσουν τις πληγές στην ψυχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Οργή και πόνος για τον θάνατο του βρέφους-Ο χειρουργός δηλώνει αθώος! 

Ημαθία:Ο εφιάλτης του εστιάτορα ξεκίνησε όταν αρνήθηκε να τους σερβίρει…

Δυτική Ελλάδα: Αρχίζουν τα όργανα…-Απολύονται 50 εργαζόμενοι της Περιφέρειας!


Τρίκαλα: Επιδρομή διαρρηκτών σε γραφικό χωριό με ένα κάτοικο!

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο – Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!

Ηλεία:Το σουτιέν της όμορφης νεαρής,έκρυβε το ένοχο μυστικό του ζευγαριού!

Κρήτη:Πώς φαντάζεστε ότι καταλαβαίνουν οι βοσκοί την…αντρεια των συναδέλφων τους;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε