Κόσμος

Χαμός σε δικαστήριο! Ζηλιάρης εραστής ξυλοφόρτωσε ερωμένη και σύζυγο

Η παντρεμένη γυναίκα διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό και είχε εκμυστηρευθεί στον εραστή της την φαντασίωση να κάνει έρωτα με τον σύζυγο της και εκείνος να παρακολουθεί κρυφά.

Πριν λίγες μέρες η γυναικα κάλεσε τον εραστή της να σταθεί έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου για να την παρακολουθεί όταν έκανε σεξ με τον σύζυγο της. Το σχέδιο αρχικώς κύλησε ομαλά. Ωστόσο ο εραστής αποδείχθηκε ζηλιάρης και δεν άντεξε να βλέπει την ερωμένη του να κάνει έρωτα με τον σύζυγο της.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιμέτωπος o Έλον Μασκ με βαριές κατηγορίες από τη γαλλική Δικαιοσύνη για Χ και Grok
H κλήση δεν έχει στην παρούσα φάση υποχρεωτικό χαρακτήρα, ωστόσο η γαλλική Δικαιoσύνη θα μπορούσε στη συνέχεια να κλιμακώσει τις πιέσεις της φθάνοντας ως και την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης
Ο Έλον Μασκ
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη καλεί τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στο Ιράκ: «Αναχωρήστε αμέσως αν είστε εκεί»
«Μην επιχειρήσετε να προσεγγίσετε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη ή το Γενικό Προξενείο στο Ερμπίλ λόγω σοβαρών κινδύνων ασφαλείας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση
U.S. Embassy is seen across the Tigris River in Baghdad, Tuesday, March 17, 2026. (AP Photo/Hadi Mizban)
Μετρό: Νωρίτερα θα κλείνουν οι σταθμοί από αύριο, στο τμήμα «Αττική-Πανεπιστήμιο» - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Αναλυτικά οι ώρες που θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί, πριν το κλείσιμο των σταθμών - Ο ΟΑΣΑ δρομολογεί για τις ημέρες των εργασιών την προσωρινή λεωφορειακή Γραμμή Χ18 «ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ»
ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.  Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ