Τεχνολογία

Το νέο iPhone θα έχει θύρα USB-C;

Η θύρα Lightning του νέου iPhone θα αντικατασταθεί με USB-C σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν 

Οι νέες φήμες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, θέλουν το νέο iPhone που θα ανακοινώσει η Apple το Σεπτέμβριο, να έχει θύρα USB-C αντί για Lightning, όπως έχει μέχρι σήμερα.
Η Apple δεν έχει μέχρι σήμερα αντικαταστήσει τις θύρες των συσκευών της με USB όπως έχουν οι άλλες συσκευές για να μπορεί να παίρνει δικαιώματα από τους κατασκευαστές περιφερειακών. Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ, “το νέο iPhone θα ενσωματώνει θύρα USB-C για το καλώδιο ρεύματος και άλλες περιφερειακές συσκευές, στη θέση της θύρας Lightning που υπάρχει τώρα”.
Αν τώρα δούμε την τελευταία κίνηση της Apple με τα MacBook Pro που πλέον έχουν μόνο USB-C θύρες εκτός από αυτή των ακουστικών δεν αποκλείεται η Apple απλά να σκέφτεται να αλλάξει απλά το καλώδιο lightning και όχι τη θύρα του τηλεφώνου κι έτσι αντί για το κλασικό USB καλώδιο που έχουμε δει μέχρι σήμερα να δούμε φορτιστή για iPhone που θα υποστηρίζει USB-C για να μπορεί να συνδέεται απευθείας και στο νέο MacBook Pro.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Όταν το διαδίκτυο παύει να είναι ασφαλές: Πως να γυρίσετε το χρόνο πίσω στην περίπτωση επίθεσης ransomware
Το ransomware έχει την ικανότητά του να κρυπτογραφεί δεδομένα και να αποκλείει την πρόσβαση των χρηστών σε εταιρικούς υπολογιστές, διακόπτοντας κρίσιμες εταιρικές διαδικασίες
Tired white man programmer or IT specialist software developer works on debugging code warning Error System failure when the code contains a violation of the programming language's rules solving during code validation