Ελλάδα

Ελληνικό: Φωτιά κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (02-01-2017) σε αποθηκευτικό χώρο κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο, στο Ελληνικό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 18 άνδρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για τυχόν τραυματίες.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο 3