Ελλάδα

Απειλούσε να αυτοκτονήσει από το Galaxy του Hilton! – Πως τον έπεισαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ

Ένας άνδρας λίγο μετά τα 40 πέρασε ίσως τις πιο δύσκολες ώρες της Πρωτοχρονιάς αφού κάτι άγνωστο ακόμα τον ώθησε να απειλεί να πέσει από τον 13 όροφο του ξενοδοχείου Hilton, δηλαδή από εκεί που βρίσκεται το Bar Galaxy.

Ήταν απόγευμα της Δευτέρας  01/01/2017 όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές ότι ένας άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό από το πιο ψηλό σημείο του ξενοδοχείου Hilton το μπαρ Galaxy. Ο άνδρας, δήλωνε πρώην στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας που έχει βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας από την ελληνική δικαιοσύνη και μονολογούσε: «Δεν θα τα φορτώσουν σε μένα όλα τα κακά της εταιρείας. Δεν θα με πάρουν στο λαιμό τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα ήταν τελευταίο στον κατάλογο των εγγράφων που έδωσε δικηγορικό γραφείο στην αμερικανική δικαιοσύνη όσον αφορά την διερεύνηση σκανδάλου. Οι δυο υπάλληλοι που είναι πρώτοι στην λίστα έχουν ήδη καταθέσει στις αμερικανικές αρχές.

Στο σημείο έφτασε ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας ο οποίος κατάφερε να τον μεταπείσει και έτσι ο άνδρας – ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχε καταναλωσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ – δεν έπεσε στο κενό.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του 44χρονου άνδρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ δεν καταρρέει» – Πρώτη στην ΕΕ σε ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες η Ελλάδα δείχνει η Eurostat
Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι τα στοιχεία είναι ίδια από το 2016, «είμαστε πάντα τελευταίοι», του χρόνου στη δημοσκόπηση της Eurostat «θα είμαστε πολύ καλύτερα» - Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου σε κέντρο υγείας ελληνικού νησιού
Άδωνις Γεωργιάδης
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έστειλε εξώδικα για δημοσιεύματα που την ήθελαν να αγοράζει πολυτελές ακίνητο στο Ελληνικό
Τα εξώδικα αφορούν τα sites Karditsa sta akra και VoiceNews, τα οποία είχαν αναφέρει ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα, αξίας 3 εκ. ευρώ, στον ουρανοξύστη που χτίζεται στο Ελληνικό
Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη 4