Τεχνολογία

Για ακόμα μία χρονιά το Call of Duty κορυφαίο παιχνίδι σε πωλήσεις!

Η σειρά Call of Duty κατάφερε για έβδομη χρονιά μέσα σε 8 χρόνια να έρθει στην πρώτη θέση των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο 

Τι κι αν κυκλοφόρησε και κανείς δεν ενθουσιάστηκε και πολύ τελικά το νέο Call of Duty: Infinite Warfare κατάφερε για ακόμα μία χρονιά να φέρει την σειρά στην πρώτη θέση των πωλήσεων παγκοσμίως.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Activision, το Call of Duty ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, αλλά και τελικά η σειρά κατάφερε για έβδομη φορά μέσα σε οκτώ χρόνια να είναι στην κορυφή των πωλήσεων παγκοσμίως. 

Η σειρά Call of Duty, είναι στην πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο από πλευράς εσόδων και σε αυτό έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο το Black Ops III, το οποίο αν και κυκλοφόρησε το 2015 συνέχισε πουλάει και μέσα στο 2016.
Τέλος ο πρόεδρος Αctivision, δήλωσε πως το Call of Duty είναι το νούμερο ένα franchise που υπάρχει στις κονσόλες για το 2016 ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται το Battlefield 1, και ακολουθεί το “The Division”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο