Ελλάδα

Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι στην Καλλιθέα

Πάγωσε η γειτονιά στην οδό Αγίας Βαρβάρας 3 στην Καλλιθέα όταν το πρωί της Τρίτης (13.09.2016) είδαν ένα μικρό παιδί να πέφτει στο κενό από μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί όταν το αγοράκι, ηλικίας 2,5 ετών, πιθανότητα ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του, πέρασε τα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι γονείς της οικογένειας εργάζονται και άφηναν τα παιδιά στην γιαγιά τους η οποία προσέχει και την κατάκοιτη μητέρα της. Όπως λένε, άνοιξε την μπαλκονόπορτα για να αεριστεί το δωμάτιο και το παιδί κατάφερε και βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό. H γυναίκα έντρομη, βλέποντας τι έχει συμβεί έτρεξε κάτω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Παίδων.

Το παιδάκι που χτύπησε στο κεφάλι, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Ακούστε τι λέει στο newsIT.gr  ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων κ.Παπασάββας:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16