Ελλάδα

Σεισμός στη Χαλκίδα: Συνεχείς σεισμικές δονήσεις

Στον χορό των Ρίχτερ η Χαλκίδα, καθώς μετά τον πρώτο σεισμό των 3,8 Ρίχτερ έχουν σημειωθεί 5 απανωτοί σεισμοί.

Ο πρώτος σεισμός σημειώθηκε 14 χιλιόμετρα δυτικά της Χαλκίδας και 59 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:14 και έγινε αισθητή και στην Αττική. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν 3,8 Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκαν και σεισμοί της τάξεως των 2.1, 1.9, 2.9, 2,1 και 3.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με το ίδιο επίκεντρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι 9 και 10 μποφόρ σε Αιγαίο και Δωδεκάνησα – Σφοδρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 και τοπικά τους 16 βαθμούς, στα δυτικά τους 16 με 17 και στις υπόλοιπες περιοχές 15 με 17 και τοπικά στα νότια τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός