Ελλάδα

Οι 3 νύφες που έκλεψαν την παράσταση [pics]

Ο χορός του Ησαϊα συγκινεί τους πάντες. Δάκρυα χαράς για τη νύφη, το γαμπρό, αλλά και όλους τους καλεσμένους...

Υπάρχουν όμως και οι γάμοι, που η νύφη κλέβει στην κυριολεξία την παράσταση. Υπάρχουν οι γάμοι, όπου η νύφη καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Υπάρχουν όμως και αυτοί οι γάμοι, όπου η νύφη μπορεί να γίνει viral, με την στάση ζωής που ακολουθεί.

Ένας τέτοιος γάμος ήταν και αυτός του Βασίλη Μιχάλη, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα ζώντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του με την δικηγόρο Μαρίνα Στάμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αγρινίου! Χόρεψε μαζί της τον χορό του Ησαΐα σε μία σκηνή που πραγματικά συγκίνησε!

Εκείνη δικηγόρος στην πόλη, όμως τρεις φορές την εβδομάδα βρίσκεται στην Πάτρα κάνοντας θεραπευτική ιππασία και ιπποθεραπεία. Την έχει αναλάβει ο γυμναστής και πολιτευτής Αχαϊας Γρηγόρης Κοντοδήμος. Δείτε φωτογραφίες από αυτόν τον πραγματικά εντυπωσιακό γάμο εδώ.

Γάμος με… γηπεδική ατμόσφαιρα

Το βίντεο αυτού του γάμου πραγματικά σαρώνει το διαδίκτυο. Ένας γάμος με γηπεδική ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια έφτασε στο χώρο της δεξίωσης, όπου οι φίλοι και οι συγγενείς τους, τους περίμεναν όπως ακριβώς ήθελε και είχε οργανώσει ο γαμπρός. Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα, με το σύνθημα να προδίδει την οπαδική τους ταυτότητα.

Η νύφη, που δέχτηκε την… ασπρόμαυρη ατμόσφαιρα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, σίγουρα ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Δείτε εδώ το βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Νέα ζωή, μέσα από τον πόλεμο

Ο ιδιαίτερος γάμος έγινε θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο. Έλαμπε από ευτυχία η πανέμορφη νύφη… Ο Αγκμπάρ και η Ράουνα γλίτωσαν από τις βόμβες στη Συρία. Έφυγαν από τη χώρα τους, έφτασαν στην Ελλάδα και βρέθηκαν στο Κυψελοχώρι της Λάρισας. Τα δύο νέα και ερωτευμένα παιδιά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Η Ράουνα φόρεσε το νυφικό, ο Αγκμπάρ το κοστούμι και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Στην τελετή υπήρχαν και παρανυφάκια ενώ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το ζευγάρι ήπιε πορτοκαλάδα με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν τα νιόπαντρα ζευγάρια στις γαμήλιες δεξιώσεις… Δείτε φωτογραφίες από αυτόν τον πρωτότυπο γάμο.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Έντονα φαινόμενα σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και Κρήτη – Τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 15 βαθμούς, στο Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά έως 16 με 18 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα έως 19 με 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός
«Ναυμαχία» για τα νέα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού – Ποιοί είναι οι κατασκευαστές στη μάχη για το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα της επόμενης δεκαετίας
Το πρόγραμμα των νέων υποβρυχίων γίνεται η μεγαλύτερη εξοπλιστική μάχη της δεκαετίας, με διεθνείς «μονομάχους» για συμβόλαιο στρατηγικής σημασίας για το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας
Το γερμανικό υποβρύχιο U-34 τύπου 212A στην Πολωνία
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Εγγονός εντόπισε νεκρούς τους παππούδες του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους
«Πέθανε ο γιος τους, ο πατέρας μου, στα χέρια μου, μπροστά στα μάτια τους και εντάξει, οι άνθρωποι τώρα τελευταία ήταν σε δύσκολη κατάσταση, δεν άντεξαν» λέει ο εγγονός του ζευγαριού
iStock