Τα καλά νέα για τους ανθρώπους, που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, ή που απλά δεν τους αρέσει το γάλα, είναι ότι υπάρχουν πολλές μη-γαλακτοκομικές πηγές ασβεστίου.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Η βασική διαιτητική πηγή ασβεστίου είναι φυσικά το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι, τυρί κλπ). Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που κάποιος έχει δυσανεξία στη λακτόζη, η οποία φυσικά υπάρχει σε γαλακτοκομικές τροφές; Πώς μπορεί να βρει το απαραίτητο ασβέστιο για πιο γερά οστά;
Τα καλά νέα για τους ανθρώπους, που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, ή που απλά δεν τους αρέσει το γάλα, είναι ότι υπάρχουν πολλές μη-γαλακτοκομικές πηγές ασβεστίου.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr