Υγεία

Παραλίγο να πεθάνει από πιπεριά σαν αυτή – Του τρύπησε τον οισοφάγο!

Ένας 47χρονος από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, ο οποίος συμμετείχε σε έναν από τους γνωστούς και ανόητους “διαγωνισμούς φαγητού”, παραλίγο να χάσει την ζωή του, όταν μια πολύ καυτερή πιπεριά του προκάλεσε μια τρύπα στον οισοφάγο του.

Ο άνδρας έφαγε μια πιπεριά με την ονομασία “bhut jolokia”, η οποία είναι γνωστή και ως “πιπεριά-φάντασμα”. Πρόκειται για μία από τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο , δύο φορές πιο καυτερή από την διαβόητη πιπεριά της ποικιλίας habanero, σύμφωνα με μια ιατρική ομάδα με επικεφαλής την δρ Ann Arens από το τμήμα Επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Καλιφόρνια.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα