Ελλάδα

Έξω από το ΤΑΙΠΕΔ εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς

Έξω απο το ΤΑΙΠΕΔ έχουν συγκεντρωθειίμέλη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΣΤΑΣΥ και του ΗΣΑΠ, προκειμενου να διαμαρτυρηθούν για την ιδιωτικοποίηση των μέσων μεταφοράς, διαδικασία που ξεκινάει σήμερα με την κατάθεση προσφορών.

Η κινητοποιηση γίνεται στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας που γίνεται στα μέσα σταθερής τροχιάς. Η προθεσμία για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για τις δυο εταιρείες λήγει στις 5 το απόγευμα. Η μια είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η άλλη ειναι η “Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία ιταλική εταιρεία που ενδιαφέρεται για την πρώτη εταιρεία και μια γαλλική εταιρεία για τη δεύτερη. Οι εργαζομενοι καταγγέλουν την κυβέρνηση πως ξεπουλάει την Δημόσια περιουσία και “απο σήμερα πλεον παίρνουν σειρά και τα μέσα μεταφοράς. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε να σταματήσουμε”, προσθέτουν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 56 λεπτά