Προηγούμενες έρευνες πάνω στα ωμέγα-3 είχαν καταλήξει σε αβέβαια αποτελέσματα, καθώς άλλες έδειχναν οφέλη για την υγεία και άλλες όχι.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
Έμφραγμα: Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο όσο και οι στατίνες
Η καθημερινή κατανάλωση τροφών που περιέχουν πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως τα ψάρια και οι ξηροί καρποί, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να πεθάνει κανείς από έμφραγμα, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.
Διατροφή: 7 συμβουλές για να βοηθήσετε το παιδί σας να φτάσει σε ένα υγιές βάρος
Τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης στα κατεψυγμένα προϊόντα και πότε είναι επικίνδυνο να τα φάτε
Νέα μελέτη απαντά στο αν η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει καρδιολογικές επιπτώσεις
Καρκίνος του πνεύμονα: Μια εξέταση μπορεί να αναγνωρίσει πρώιμα στάδια
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις