Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα 2016: Ολονυχτία απόψε στη Βαρβάκειο

Κυριακή σήμερα, παραμονή της Καθαρής Δευτέρας, η Βαρβάκειος Αγορά έχει ολονυχτία, κατά το έθιμο που επιβάλλει η ψαραγορά, να ανοίγει κατά τις 10.00 η ώρα το βράδυ και να μένει ανοιχτή συνεχώς ως το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας, για να προμηθευτούν οι καταναλωτές θαλασσινά και σαρακοστιανά για τα κούλουμα.

Αύριο, Καθαρά Δευτέρα οι φούρνοι θα είναι ανοικτοί για την παραδοσιακή λαγάνα, ενώ και οι λαϊκές θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρόστιμο 270.000 ευρώ και 5 μήνες φυλάκιση σε συνταξιούχο με τη βούλα του ΣτΕ – Είχε σκοτώσει με τσάπα 8 κουτάβια
Το Συμβούλιο Επικρατείας με την απόφασή του έκρινε ότι δεν παραβιάζονται οι συνταγματικοί κανόνες και μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα πρόστιμο και ποινή φυλάκισης
Κουτάβια 6
Αφροδίτη Γεωργούση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στη δίκη είπαν ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφες για να μας βιάσει»
Η ηθοποιός μίλησε για όσα κατήγγειλε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βιώσε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο: «Ο λόγος που κατήγγειλα είναι για να βγάλω επιτέλους από μέσα μου όλα αυτά που είχα, να λυτρωθώ και να προστατέψω άλλα κορίτσια»
Η Αφροδίτη Γεωργούση
7