Ελλάδα

Δέσμευση του υπ. Εργασίας προς τους εργαζομένους της Air Fast Tickets

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας υπό τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη για το θέμα των εργαζομένων της εταιρίας Air Fast Tickets, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας προς την εταιρεία λόγω οφειλών δεδουλευμένων αποδοχών.

Η συμφιλιωτική σύσκεψη έγινε έπειτα από αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) για το θέμα των οφειλών της εταιρείας προς τους εργαζομένους της.

Στη σύσκεψη, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων περιέγραψαν τα όσα έχουν συμβεί στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο, επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από την πλευρά της διοίκησής της σχετικά με την καταβολή ή όχι των δεδουλευμένων και για την τύχη της εταιρείας. Από την πλευρά της εταιρείας, παρά την έγκαιρη ειδοποίηση, δεν προσήλθε κάποιος εκπρόσωπός της.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου «για μια ακόμη φορά λέμε σε όλους πως το υπουργείο μας τώρα πια είναι πράγματι υπουργείο Εργασίας και θα χρησιμοποιεί κάθε θεσμικό και νομικό εργαλείο για την προστασία των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους». Το υπουργείο δεσμεύτηκε προς τους εργαζομένους ότι με τη συνεργασία του ΟΑΕΔ θα πάρουν το επίδομα που δικαιούνται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για συγκέντρωσης αγροτών και κτηνοτρόφων
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πραγματοποιούν προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αγρότες στην Αθήνα
Βουλιαγμένη: Κλειστές δύο λωρίδες στην οδό Αθηνάς λόγω καθίζησης οδοστρώματος
Τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν προκληθεί λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ και καθίζησης του οδοστρώματος στην οδό Αθηνάς στο ύψος της οδού Άρεως στην περιοχή της Βουλιαγμένης
Ουρά αυτοκινήτων σε λεωφόρο
Ένταση με αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη - Έφυγε από άλλο δρόμο
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, με διμοιρίες των ΜΑΤ να παρατάσσονται μπροστά από τις εγκαταστάσεις
Οι αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης
14