Ελλάδα

Μπλόκο σε φορτίο με εκατομμύρια πακέτα τσιγάρων στον Πειραιά!

Απίστευτα μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αρχές σε εμποπρευματοκιβώτια στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά από έρευνες που διενήργησαν υπάλληλοι της Δίωξης Ναρκωτικών και του ΣΔΟΕ, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, βρήκαν σε τρία εμπορευματοκιβώτια συνολικά 30.334.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε ένα τέταρτο κιβώτιο βρέθηκαν 250 κούτες με πλαστικές καρέκλες, τις οποίες είχαν βάλει οι δράστες για να παραπλανήσουν τις αρχές.

Το εμπόρευμα προέρχονταν από την Μανίλα Φιλιππίνων με την ένδειξη «έπιπλα».

Εκτιμάται πως οι απώλειες σε έσοδα από τους διαφυγόντες δασμούς ανέρχονται σε 5.550.600.21 ευρώ!

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των πραγματικών παραληπτών, δεδομένου ότι τα στοιχεία των παραληπτών επί των φορτωτικών εγγράφων είναι πλαστά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανδρέας Γεωργίου: Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, δεν μπορεί να ποινικοποιείται η επιχειρηματικότητα
Η σύζυγός του, Άννα Στρατινάκη, υπέβαλε την παραίτησή της από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς, μετά τη φερόμενη εμπλοκή του στην υπό διερεύνηση υπόθεση Παναγόπουλου
Ανδρέας Γεωργίου