Ελλάδα

Νεκρός 45χρονος εργάτης στη Μεσσηνία: Καταπλακώθηκε από μπάζα

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ για μισή ώρα, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εργατικό δυστύχημα στη Μεσσηνία λίγο πριν τις 15.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (06/02/2026) στην περιοχή Άρι με θύμα έναν 45χρονο εργάτη. 

Το εργατικό δυστύχημα έγινε όταν, σύμφωνα με το messinialive ο 45χρονος Αλβανός εργάτης χειριστής κομπρεσέρ, μέλος συνεργείου εργολάβου, έσκαβε για δίκτυο ομβρίων υδάτων στη Μεσσηνία.

Ξαφνικά το έδαφος στο σημείο που έσκαβε υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα και να καταπλακωθεί από τα μπάζα.

Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν να τον βοηθήσουν συνάδελφοί του ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο 45χρονο.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ για μισή ώρα, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν.

Ο 45χρονος εργάτης έφερε τραύματα στο θώρακα και στα πλευρά, και είχε καταλήξει ήδη από το σημείο του συμβάντος. Προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καλαμάτας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ευθύμης Λέκκας για σεισμό στην Κολομβία: «Μπορεί να έχουμε και 1.000 νεκρούς»
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ επισήμανε ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία με τη σεισμική δόνηση της Βενεζουέλας, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των δυο αυτών σεισμών ήταν το ίδιο, όχι τόσο ως προς τις διαστάσεις, αλλά ως προς την τρωτότητα των κατασκευών
A rescue dog and a firefighter stand amid rubble at the site of a damaged building following an earthquake, in Pereira, Colombia, August 11, 2026. REUTERS/Luisa Gonzalez