Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ στους αστυνομικούς: Δεν θα σας αφοπλίσουμε

Διαβεβαιώσεις προς τους αστυνομικούς, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, έδωσε αντιπροσωπεία της Κουμουνδούρου, μετά από συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία. Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου για το περιεχόμενο της συνάντησης, αναφέρεται ότι «το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τονίστηκε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην ΕΛΑΣ θα είναι αποτέλεσμα ευρύτατου διαλόγου και συναίνεσης. Ως προς το οικονομικό και ασφαλιστικό των ενστόλων οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και Τάσος Μαυρόπουλος είπαν, ότι θέση του κόμματος είναι η αποκατάσταση των αποδοχών τους και η κατάργηση του άρθρου για το ΤΕΑΠΑΣΑ.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου το 2025 στα Μέγαρα
Ο κατηγορούμενος μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού του προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα, ενώ του αφαίρεσε και περίπου 5.000 ευρώ - Ο άνδρας νοσηλεύτηκε και τελικά κατέληξε
περιπολικό
Ανατριχίλα από επιζήσαντες της τραγωδίας στα Τέμπη - Το δριμύ κατηγορώ του πατέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, Αντώνη Ψαρόπουλου
Ο Βασίλης Χατζηχαραλάμπους, πατέρας του νεκρού Παναγιώτη κατήγγειλε ότι οι εκταφές των σορών που έχουν ζητηθεί από 9 οικογένειες νεκρών, είναι μπλοκαρισμένες
Στιγμιότυπο από την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, τον Φεβρουάριο του 2023