Ελλάδα

Τα πέντε τελευταία λεπτά της ζωής του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν όλα τελειώσει για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αυτό δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο μένει να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες με τις ιστολογικές εξετάσεις.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο νεαρός έκανε στο χέρι του δύο τομές με τον σουγιά που κρατούσε. Το ένα κόψιμο είναι ελαφρύ, δεν ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο καθώς ήταν σχεδόν επιδερμικό. Ο Βαγγέλης ωστόσο ήταν φαίνεται αποφασισμένος, αμέσως μετά φαίνεται πως έβαλε το μαχαίρι πιο βαθιά.

Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη, φαίνεται πως ο νεαρός άφησε το μαχαίρι, έκανε δύο βήματα και στη συνέχεια κατέρρευσε.
Η απώλεια αίματος είναι αρκετά επώδυνη, ωστόσο ο νεαρός φαίνεται πως γρήγορα έπεσε σε μια ιδιόμορφη μέθη που προκαλεί η απώλεια αίματος και η έλλειψη οξυγόνου, πλέον και να ήθελε να ζητήσει βοήθεια δεν θα μπορούσε, μέσα σε μερικά λεπτά ξεψύχησε.

Η αστυνομική έρευνα ωστόσο πάει πιο πριν. Στις τελευταίες ώρες της ζωής του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε μια προσπάθεια να διαλευκανθεί το περιστατικό εκείνο που προκάλεσε την αντίδραση του νεαρού, ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Για τον λόγο αυτό από τα Ιωάννινα έχει συνταχθεί ένα ειδικό ερωτηματολόγιο το οποίο έχει αποσταλεί στους αστυνομικούς του Ρεθύμνου που καλούνται να εξετάσουν τους γονείς και την αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους ειδικά στην τελευταία συνομιλία που είχε ο νεαρός με τη μητέρα του. Θέλουν να προσπαθήσει να ανασύρει από τη μνήμη της όλη τη συνομιλία, όλες τις λεπτομέρειες, λέξης που μπορεί να της είπε για να μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 2
Χτύπησαν τον 36χρονο γιατρό μπροστά στον γιο του για ένα κόκκινο φανάρι - Η στιγμή του ξυλοδαρμού στην Θεσσαλονίκη
Η αιτία της επίθεσης, ήταν γιατί οι 4 άντρες θεώρησαν πως ο 36χρονος οδηγούσε αργά, με συνέπεια να τους καθυστερήσει και να τους «πιάσει» το κόκκινο φανάρι
Η στιγμή της επίθεσης στον 36χρονο γιατρό 2
Στα ύψη η αγωνία για τον 43χρονο Σπύρο Σέββο που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι - Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 43χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος με την εγχείρηση, που επρόκειτο να κάνει, καθώς είχε υποστεί ρήξη του ώμου του
Ο 43χρονος από το Κερατσίνι