Αθλητικά

Αναβολή στο ισπανικό πρωτάθλημα… Κόντρα ομοσπονδίας – κυβέρνησης

Η διαφωνία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας με την κυβέρνηση της χώρας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα επέφερε την αναβολή της Πριμέρα Ντιβιζιόν από τις 16 Μαΐου.

Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και της ομοσπονδίας διήρκησαν τρεις μήνες, αλλά λύση δεν βρέθηκε, κανείς δεν έκανε βήμα πίσω και εντέλει προέκυψε η αναβολή, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στη βαθμολογία με δύο βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως η ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένη να συζητήσει με την κυβέρνηση για να αποφευχθεί η αναβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα