Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

- Ο καιρός επιδεινώνεται από το μεσημέρι και μετά
- Ποιές περιοχές θα βρεθούν στο "μάτι" της καταιγίδας
- Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τετάρτη μετά το μεσημέρι στη νότια χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), τη Στερεά (κυρίως την κεντρική και ανατολική, της Αττικής συμπεριλαμβανομένης), την Εύβοια και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.

2. Αύριο Πέμπτη τα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα συνεχιστούν και το απόγευμα θα ενταθούν περαιτέρω στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

3. Μεθαύριο Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα και βαθμιαία θα ασθενήσουν.

Θέρμανση & Εξοικονόμηση: Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο μεγάλο δημοσιογραφικό αφιέρωμα του Newsit

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίχως τέλος το θρίλερ με τη 16χρονη Λόρα: Ιδιοκτήτης καφέ υποστηρίζει ότι την είδε στη Βάρη και έδωσε φωτογραφίες στην αστυνομία
Η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να επισκέφθηκε το κατάστημα δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα με τον ιδιοκτήτη καφέ να την βγάζει φωτογραφίες και να τις παραδίδει στην αστυνομία
Η κοπέλα που πήγε στο καφέ στη Βάρη