Πολιτική

Δύο ανεξάρτητοι βουλευτές σε “γαλάζιο” τραπέζι

Οι δυο βουλευτές οι όποιοι έχουν δηλώσει οτι θα ψηφίσουν για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ιδιαίτερη σημασια η σημερινή τους παρουσία, ενω επέλεξαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με γαλάζιους βουλευτές όπως ο Κώστας Μαρκόπουλος και η Άννα Ασημακοπούλου.

Ο λόγος για τους κ. Μελά και Οικονόμου, οι οποίοι έχουν αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σταύρο Δήμα.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στην επετειακή εκδήλωση της ΕΣΕΕ βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Βασίλη Κορκίδη, τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, τον Γεράσιμο Γιακουμάτος, τον Γιώργο Μαυραγάννη και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55