Ραβδιά, θανατοφάγοι, πεμπτουσιωτές, η Ναγκίνι (το φίδι 15 μέτρων του Βόλντεμορτ), μία “αποχαυνωμένη” καθηγήτρια της ιστορίας των Μάγκλ είναι μερικά από τα εκθέματα που θα μπορούν να θαυμάσει το κοινό, στο στούντιο της Warner Bros- Γυρίζοντας τον Χάρι Πότερ, από την ερχόμενη Τρίτη 14 Οκτωβρίου.
Τρία χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία ταινία, και επτά χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο της σειράς. Παρόλα αυτά το κοινό ακόμα ενδιαφέρεται για τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ. Αυτή είναι η πρώτη μόνιμη έκθεση από τη στιγμή που άνοιξε η πτέρυγα “Γυρίζοντας τον Χάρι Πότερ” στα στούντιο της Warner Bros, τον Μάρτιο του 2012!
Τμήματα του σκηνικού από το δωμάτιο αναψυχής του Γκρίφιντορ και η μεγάλη Αίθουσα είναι το ίδιο εντυπωσιακές όπως τις πρώτες μέρες λειτουργίας της έκθεσης, αλλά μια μια ματιά και στην σκοτεινή πλευρά του κόσμου είναι εξίσου εντυπωσιακή!
Μόλις το κοινό περάσει τη ζεστασιά του σπιτιού τον Ουέσλι, η διάθεση αλλάζει αμέσως!
Πηγή: telegraph.co.uk