Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το -τελευταίο του- φιλικό προετοιμασίας με τη Φενέρμπαχτσε, το βράδυ του Σαββάτου, στην Τουρκία (21:30, NovaSports1).
Ο Μίτσελ επιφύλασσε κάποιες εκπλήξεις όσον αφορά τους παίκτες που θα πάρει μαζί του. Στην αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας, που μέχρι στιγμής δεν είχε παίξει σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας και εμπλέκεται σε μετεγγραφικά σενάρια, όπως και νεοαποκτηθείς, Ιμπραΐμ Αφελάι.
Εκτός είναι ο Κώστας Μανωλάς, για τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται να συζητούν την πώληση του. Στην Τουρκία δεν θα ταξιδέψουν ούτε οι Τσόρι Ντομπίνγκες (για λόγους τακτικής), Μανιάτης, Σιόβας Αυλωνίτης και Κολοβός (για αποφόρτιση).
Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέβας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το απόγευμα για την Κωνσταντινούπολη, ενώ όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο.
Διαβάστε ακόμα…
Μήτρογλου προς Μίτσελ: Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό!
“Πρώτη” με ασίστ ο Αφελάι (VIDEO)
“Η Φούλαμ ζητά 2,5 εκατ. λίρες για Μήτρογλου”
Καρεμπέ: Αν δεν έρθει η σωστή πρόταση για Μανωλά…
“Τελειώνει” του επιθετικού στον Ολυμπιακό
Μίτσελ εναντίον Βαλβέρδε σημειώσατε Χ
Ανακοίνωσε Ρουγκάλα η Ατλέτικο Μαδρίτης!
Μεγάλο… βήμα! Πάει στην Ατλέτικο ο Ρουγκάλας