Ελλάδα

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, το επιβατικό κοινό, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις με τα τρένα, τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ, αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μετέχουν με 24ωρη απεργία.

Επίσης, η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του μετρό, του οποίου οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».Μάλιστα, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια των τρένων. Σημειώνεται, πάντως, πως οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους απειλούν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και τις μέρες του Πάσχα, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, μιας και το προσωπικό εξακολουθεί να είναι επιστρατευμένο.

Όσον αφορά τα αεροδρόμια, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ με 24ωρη απεργία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μεταφορών Μιχ. Χρυσοχοΐδη, αποφάσισαν τελικά να μην πάρουν μέρος στην απεργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιοι απεργούν την Τετάρτη με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ – Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας και συνθήματα κατά της κυβέρνησης από λιμενεργάτες – ”Δεν θα αφήσουμε να ιδιωτικοποιηθούν τα λιμάνια”!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Χριστούγεννα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Χιόνια στα βόρεια
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 18 με 19 και στην Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο διοικητή της πυροσβεστικής στα Πορρόια Σερρών - «Δεν έχουμε κανένα σημάδι» λέει συγγενής του
«Πριν φύγει δεν είπε σε κανέναν τίποτα, ούτε φαινόταν να τον απασχολεί κάτι», αποκάλυψε ο σύζυγος της αδελφής του 45χρονου πυροσβέστη που εξαφανίστηκε
σέρρες