Ελλάδα

Οργή εν ενεργεία αξωματικών για τους “απόστρατους της μίζας” – Τι πρόταση υπάρχει

Ο Αντώνης Κάντας δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι είναι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους στρατιωτικούς οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ταυτιστούν συμπεριφορές τύπου Κάντα με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους.

Ένας εν ενεργεία στρατιωτικός λοιπόν λογικά θέτει θέμα εκφράζοντας την οργή του. Γράφει… Διαβάστε αναλυτικά στο Onalert

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η μητέρα του Παναγιωτάκη ευθύνεται για τον θάνατό του» λέει ο δικηγόρος της Μουρτζούκου - «Η Ειρήνη βιάστηκε στο σώμα και στην ψυχή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το πρωί της Κυριακής, έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στην φίλη της Πόπη, για το θάνατο του μικρού αγοριού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 5