Πολιτική

Κεδίκογλου για Τσίπρα: “Νέο ρεσιτάλ ασυναρτησίας”

Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου για όσα είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή. Τι απαντά η Κουμουνδρούρου.

«Σε  ένα νέο ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ανευθυνότητας, ο κ. Τσίπρας τάσσεται εναντίον της νομιμότητας, απειλεί επενδυτές και επιχειρεί να συκοφαντήσει  ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ικανοποιήσει το σκορποχώρι των συνιστωσών του» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχετικά με την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του.  «Τα άκρα ορίζονται από τις πρακτικές τους και, δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή είναι πολλές», προσθέτει ο κ. Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για “μία ακόμα χυδαία επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου” που “δεν ντρέπεται να εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή”.

“Πλέον, ο κ. Κεδίκογλου, στην προσπάθειά του να καλύψει την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία θεωρία των δυο άκρων αφήνει έκθετο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αλλά και τα κόμματα που συνεχίζουν να τον στηρίζουν ως εκπρόσωπο την κυβέρνησης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε

Τσίπρας: Αδιάκριτο πολιτικό φλερτ Σαμαρά – Χρυσής Αυγής

Διθύραμβος Bild για Σαμαρά: Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, νικητής

Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: Περιμένουμε πότε θα τραβήξουν όπλο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου