Ελλάδα

Μπήκε στην β’ φάση ο διαγωνισμός για το Ελληνικό

Σε ειδικές συναντήσεις παρουσιάσεων και επισκέψεων στους χώρους του Ελληνικού στους τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές, θα προχωρήσει από την επόμενη εβδομάδα το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθώς άρχισε η β΄ φάση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση της περιοχής. Ενώ, η υποβολή των τεχνικών προσφορών αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο εφέτος.

Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, ήδη απεστάλησαν στους προεπιλεγμένους επενδυτές, που υπέγραψαν την απαραίτητη συμφωνία εμπιστευτικότητας (Elbit Cochin Ltd, London & Regional Properties και Lamda Development), τα τεύχη του διαγωνισμού, καθώς και οι λεπτομέρειες για την πρόσβαση στα τεχνικά και νομικά στοιχεία του έργου για τη διενέργεια των αναγκαίων ελέγχων.

Σημειώνεται ότι το Δημόσιο συμμετέχει με ποσοστό 30% στην κερδοφορία από την αξιοποίηση της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα