Κόσμος

Φρίκη – Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Οι Καναδικές αστυνομικές αρχές αναγνώρισαν μια ανθρώπινη σωρός που βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα, η οποία επέπλεε στη λίμνη Οντάριο, κοντά στον Καναδά.

Η σωρός ανήκε σε μία γυναίκα, η οποία αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου μήνα και μέρη του σώματός της είχαν διασκορπιστεί σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Η αστυνομία του Τορόντο αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η σωρός ανήκε στην Γκουάνγκ Χουά Λου, 41 ετών και μητέρα τριών παιδιών.

Τη βαλίτσα ανακάλυψαν στη λίμνη άνθρωποι της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, μέσα υπήρχε μόνο ο κορμός της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ρόιτερς, η γυναίκα εξαφανίστηκε στις αρχές του Αυγούστου και λίγες μέρες αργότερα ένας άντρας ανακάλυψε το ένα εκ των δύο κάτω άκρων της γυναίκας να επιπλέει σε ένα ποτάμι δυτικά του Τορόντο. Λίγες μέρες μετά, η αστυνομία ανακάλυψε το κεφάλι και τα δύο άνω της άκρα.

Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap