Κόσμος

Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια με σημαίες Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ομάδες έρευνας, διάσωσης και ρυμούλκησης της Τουρκικής Ακτοφυλακής έσπευσαν άμεσα στο σημείο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε ανοιχτά της περιοχής Φλόρια στην Κωνσταντινούπολη, όταν δύο δεξαμενόπλοια με σημαίες Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας εξέπεμψαν σήμα κινδύνου. 

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:50 τοπική ώρα. Για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, τα δύο δεξαμενόπλοια εξέπεμψαν σήματα έκτακτης ανάγκης, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρχών στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ομάδες έρευνας, διάσωσης και ρυμούλκησης της Τουρκικής Ακτοφυλακής έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Οι αρμόδιες αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του συμβάντος ή την κατάσταση των πλοίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Παιδιά πεθαίνουν στη Γαλλία επειδή δεν ξέρουν κολύμπι, 43 νεκροί – Ρεκόρ ζέστης στην Ισπανία και συναγερμός σε Δανία και Σουηδία
Σε κόκκινο συναγερμό αύριο (25.06.2026) το 75% της Γαλλίας λόγω του καύσωνα - Απόγνωση σε Ισπανία, Ιταλία - Σπάνε ρεκόρ οι θερμοκρασίες
«Βράζει» η Γαλλία από τον καύσωνα