Υγεία

Εχθρός προ των πυλών: Η νέα μάχη Λυκουρέντζου – γιατρών μόλις ξεκινά!

Μπορεί οι περισσότεροι στη ΝΔ να αποκαλούν τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο...πρίγκιπα, κυρίως εξαιτίας της στάσης του απέναντι στα πολιτικά πράγματα, δε φαίνεται όμως ότι θα του φερθούν και ...πριγκιπικά οι γιατροί του συστήματος Υγείας.

Η μάχη των δύο πλευρών μόλις τώρα ξεκινά με βασικό λόγο τα ανύπαρκτα κονδύλια για το ΕΣΥ αλλά και τις απλήρωτες εφημερίες.

Η μάχη υπουργού Υγείας- νοσοκομειακών γιατρών φαίνεται ότι ξεκινά μόλις τώρα με τον ιατρικό κλάδο να βρίσκεται λίγο πριν την έκρηξή του. Καθόλου άδικα αν σκεφτεί κανείς ότι χιλιάδες γιατροί εργάζονται εδώ και μήνες δωρεάν καθότι οι εφημερίες που πραγματοποίησαν από τις αρχές του χρόνου παραμένουν απλήρωτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Καρκίνος του προστάτη: Η σημασία της διάγνωσης του Τζο Μπάιντεν και οι νέες θεραπευτικές επιλογές
Πλέον υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές ακόμη και για τους ασθενείς με μεταστατική νόσο που παρέχουν συνήθως μακροχρόνια επιβίωση με καλή ποιότητα ζωής
Ουρολόγος μιλά με άνδρα ασθενή