Υγεία

Επίκαιρο ανέκδοτο: το ελληνικό ΕΣΥ βελτιώθηκε 2 θέσεις στην Ευρωπαϊκή κατάταξη!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, την ώρα που οι ασθενείς καλούνται να πληρώσουν όλο και περισσότερα από την τσέπη τους και Ευρωπαίοι ειδικοί προβλέπουν αύξηση στα φακελάκια τα επόμενα χρόνια, το εθνικό μας σύστημα υγείας ανέβηκε από την 24η (2009) στην 22η θέση.




Η αξιολόγηση ανακοινώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες από το Health Consumer Powerhouse (HCP), σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα βελτίωσε τη θέση της στη σημερινή παρουσίαση του ευρωπαϊκού πίνακα κατάταξης καταναλωτών υπηρεσιών υγείας (EuroHealthConsumerIndexή EHCI) για το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5