Ελλάδα

Γιατί ο κ.Λουράντος κρατάει στολή φυλακισμένου;

Φαρμακοποιοι:"Θα παμε φυλακη"! Με τη φράση αυτή και δείχνοντας μια στολή φυλακισμένου, επιχείρησε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου αττικής Κωστας Λουραντος να δείξει με τον πιο τραγικό τρόπο την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι φαρμακοποιοί.


Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι του κλάδου κάνουν λόγο για άκρως επικίνδυνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση καθώς μέσα από το σύστημα γίνονται τραγικά λάθη ακόμη και σε συνταγές με αποτέλεσμα να φθάνουν λανθασμένα σκευάσματα στους ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka 5