Media

Ο Μάρκος Σεφερλής και πάλι στην αγκαλιά της Ελένης! Δείτε τι θυμήθηκαν σήμερα…!

Δείτε πώς ήταν το 1995 στον "Πρωινό καφέ" o Μάρκος Σεφερλής, η Λίτσα Πατέρα, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Βασίλης Νομικός και πολλοί άλλοι! Αύριο θα... λύσουν τις διαφορές τους live!

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή περιοδικό που χάριζε σε τυχερούς τηλεθεατές, θυμήθηκε και αναπόλησε γλυκές στιγμές του παρελθόντος. Τότε που παρουσίαζε τον “Πρωινό καφέ” και είχε μάλιστα δίπλα της τον Μάρκο Σεφερλή, που προσέφερε στην ίδια και το κοινό αμέτρητες στιγμές γέλιου!


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα