Ελλάδα

Το κάνουν… πενθήμερο οι εφοριακοί! Απεργία 29 και 30/12 – Σε απόγνωση οι πολίτες

Τις δυο τελευταίες μέρες του χρόνου, όταν οι περισσότεροι πολίτες τρέχουν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας ή οτιδήποτε άλλο, επέλεξαν οι εφοριακοί να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία. Άρα σπεύσατε όσο είναι καιρός!

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 29 και 30 Δεκεμβρίου προχωρούν οι εφοριακοί (ΔΟΥ, ΣΔΟΕ, κ.λπ.). Αυτό ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ, επισημαίνοντας ότι οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται λόγω των οξυμένων προβλημάτων που απασχολούν τον εφοριακό κλάδο, τα οποία έχουν επιδεινωθεί μετά τις επιθέσεις, τη συκοφάντηση και τη στοχοποίηση που ο κλάδος δέχεται, καθώς και τις πολιτικές αποφάσεις που συμβάλλουν στην αυξανόμενη εξαθλίωσή του.

Τονίζεται ακόμη, ότι όλο αυτό το καθεστώς έχει άμεσες συνέπειες στα έσοδα του προϋπολογισμού και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι όλοι οι ήρωες αθάνατοι, αλλά είναι αξέχαστοι» - Βαθιά συγκίνηση στην ημέρα μνήμης για τους πεσόντες του ΕΚΑΒ
Η 14η Ιανουαρίου αποτελεί ημέρα μνήμης για το ΕΚΑΒ - Μία τέτοια ημέρα το 2001 είχε πέσει ανοικτά του Σουνίου ελικόπτερο αεροδιακομιδής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης στο βήμα της εκδήλωσης «Ημέρα Θυσίας Διασώστη του ΕΚΑΒ»