Ελλάδα

Κίνδυνος να περάσουμε το φθινόπωρο αγκαλιά με τα σκουπίδια!

Χωρίς απορριμματοφόρα από το βράδυ της Κυριακής η Αθήνα, με κίνδυνο να περάσουμε φθινόπωρο με σκουπίδια, καθώς οι εργαζόμενοι προανήγγειλα επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

Οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα διαμαρτύρονται γιατί μετά την αποχώρηση 200 συμβασιούχων από την υπηρεσία, δεν βγαίνουν οι βάρδιες όπως ισχυρίζονται. Ο αριθμός αυτός μάλιστα θα αυξηθεί αφού εντός των επόμενων ημερών λήγουν κι άλλες συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Το σωματείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, ωστόσο εκείνος δήλωσε σχεδόν αναρμόδιος να λύσει το θέμα αναφέροντας ότι αυτό θα διευθετηθεί στη Βουλή. Υποστήριξε ωστόσο πως η γνώμη του είναι ότι οι άνθρωποι που έφυγαν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας 47χρονος Πολωνός χαστούκισε και απείλησε να σκοτώσει την σύντροφό του στις Θερμοπύλες - Την βρήκαν να κλαίει στον δρόμο
Το ζευγάρι από την Πολωνία είχε ξεκινήσει ταξίδι επιστροφής από την Εύβοια στην χώρα του, όταν τσακώθηκαν στο ύψος των Θερμοπυλών όπου έκαναν μια στάση για ξεκούραση
iStock