Media

Η Τέχνη κι ο Πολιτισμός… δεν πουλά!

Πολιτισμός ήταν… και πέρασε. Η εκπομπή στο ALTER «Τέχνη και Πολιτισμός» που παρουσίαζε η Λίλα Κουντουριώτη κατεβάζει ρολά.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η μοναδική στο κανάλι του Μπουρναζίου αλλά και από τις ελάχιστες γενικότερα στο τηλεοπτικό τοπίο που ασχολήθηκε με τον Πολιτισμό και τις Τέχνες παρουσιάζοντας με αξιοπρέπεια τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, πρεμιέρες ταινιών, συναυλίες, συνεντεύξεις εικαστικών, ηθοποιών, τραγουδιστών αλλά και κάθε τι που αφορά τους
φιλότεχνους τηλεθεατές, πρωταγωνιστούσαν στην εβδομαδιαία εκπομπή που δυστυχώς τελείωσε λόγω έλλειψης τηλεθεατών. Συνεπώς, μην παραπονιόμαστε κι εμείς οι τηλεθεατές ότι δεν υπάρχουν εκπομπές που να στηρίζουν την Τέχνη γιατί ό,τι δίνεις (σε τηλεθεάσεις)… παίρνεις! Η δύναμη αλλά κι οι ευθύνες, βεβαίως, βεβαίως είναι δικές μας!

Έτσι, από την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη στις 21:45, στη θέση της εκπομπής θα προβάλλεται η ξένη σειρά «Mad Men».

Γρηγόρης Μελάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος